Today.ua

“Сьогодні мені 35“: Андрій Бедняков розповів, який подарунок хотів би отримати у воєнний час

Український ведучий Андрій Бідняков 21 березня відзначає своє 35-річчя. Уродженець Маріуполя гірко переживає за своє рідне місто і найбільше зараз хоче, щоб в Україні настав мир. Приймаючи вітання від своїх шанувальників, ведучий побажав усім здоров'я та мирного неба.

"І ось цього дня народження я хочу побажати Мирного неба нашій УКРАЇНІ, а всім українцям - здоров'я!", - написав Бідняков.

На своїй сторінці в Instagram Андрій Бідняков опублікував малюнок, який його донька намалювала йому у подарунок.

"Це малюнок моєї доньки. Моє найзаповітніше бажання сьогодні - щоб діти продовжили малювати! Для себе. Для батьків. Для всіх. Діти повинні цінувати фразу "мирне небо", а не "можемо повторити". Діти мають ЖИТИ!", - зазначив Бідняков.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Андрій Бедняков (@biedniakov)

Також Андрій Бедняков попросив усіх тих, хто хоче зробити йому подарунок на день народження, краще відправити гроші волонтерам.

"Якщо хочете зробити мені подарунок на ДР, тоді ось що. Залишаю тут хлопців перевірених, які допомагають і збирають гроші у цей тяжкий час. У кожного своя спеціалізація. Заходьте до них. Це для мене буде найкращий подарунок. Люблю вас", - написав. ведучий.

Раніше Андрій Бідняков емоційно звернувся до росіян та показав фото зруйнованого Маріуполя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ