Today.ua

“Сучасний Гітлер зібрав свою секту“: Алан Бадоєв прокоментував святкування роковин окупації Криму в Росії

Український режисер Алан Бадоєв емоційно відреагував на виступ російських зірок на святкуванні восьмої річниці окупації Криму. Поки в Україні вже 22-й день триває війна, у Росії 18 березня відбувся грандіозний концерт на стадіоні "Лужники", де засвітилися Тіна Канделакі, Наталія Подольська, Поліна Гагаріна та інші знаменитості, які підтримують політику Путіна.

"Тисячі втрачених душ. Грьобана орда, сучасний Гітлер зібрав свою секту. Ось ті, хто співав на сектантському ігрищі нацизму в Росії. Власне кажучи, давно забуті імена, які не мають можливостей ніде, крім Кремля, – різко заявив Алан Бадоєв.

Алан Бадоєв співпрацював з більшістю найпопулярніших російських артистів, знімаючи для них кліпи в Україні. Одна з підопічних Алана Бадоєва, Поліна Гагаріна, на пропагандистському мітингу-концерті заспівала хіт Віктора Цоя "Зозуля", який за життя був відомий своєю антивоєнною позицією.

"Піду нап'юся за душу Поліни. Так нікчемно використати талант. Відтепер твій голос дорівнює кулям та бомбам, які прилетіли на голови українців", – написав Бадоєв.

Як повідомлялося, перша леді України Олена Зеленська під час війни популяризує українську музику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ