Today.ua

“Тепер з іншого боку фронту“: колишній чоловік Соломії Вітвіцької вступив до лав ЗСУ

Соломія Вітвіцька, як і її колишній чоловік – режисер Влад Кочатков, із перших днів війни залишалися у Києві. Українська ведуча продовжувала працювати, волонтерила, допомагала нужденним та робила все, щоб наблизити перемогу України. Волонтерською роботою займався і її екскоханий, з яким вона розлучилася восени 2020 року, а тепер він пішов на інший фронт.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Соломія Вітвіцька опублікувала серію фотографій із колишнім чоловіком. Застерігаючи всілякі чутки про те, що вони знову разом, зірка наголосила, що хоч вони й розлучилися, все одно дружать.

У кадрі колишній чоловік Соломії Вітвіцької постав у новому образі – Влад коротко обстриг волосся, перед тим як вирушити на навчання.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Соломія Вітвіцька | ведуча 1 1 (@solomiyavitvitska)

"(Влад) з перших днів війни волонтерив: довозив гуманітарку та евакуйовува людей. І от після двох з половиною місяців війни вирішив таки поповнити лави ЗСУ, - зазначила у публікації ведуча. – Зачіску, як мобілізований обирав сам. Форму ще не отримав, на навчання їде з дня на день. Тепер Влад по інший бік волонтерського фронту. Кожен наближає перемогу як може".

Нагадаємо, Катя Осадча повернулася до Києва та показала кадри зі свого заміського будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ