Today.ua

“Ти все чуєш серцем ...“: Олег Винник зворушливо привітав свого друга-продюсера з днем народження

Олег Винник 14 серпня привітав свого друга і продюсера Олександра Горбенка з його днем народження. Йому виповнилося 52 роки, і Винник на своїй сторінці в Instagram не міг не поділитися радісною подією. Артист вже давно називає Горбенко своїм братом, адже між ними ще багато років тому склалися дуже теплі стосунки.

Винник розмістив архівне відео, на якому він з дружиною Таюне і своїми бек-вокалістами під пісню "Александр, Александр, человек наш дорогой" вітає продюсера з його днем. Артист зазначив, що сьогодні вони не зможуть разом сісти і відзначити день народження за одним столом. Як відомо, продюсер Винника проживає зараз не в Україні.

"Дорогий Олександре! З Днем народження Тебе, Брат !!! У мене серце зараз як велика повітряна куля. А в ньому найтепліші і найщиріші до Тебе побажання і привітання. І нехай сьогодні нема за одним столом, а на відстані, але Ти все чуєш серцем, мій Друг !!! Щастя! Здоров'я! Любові вічної! Многая літа !!! ", - написав у своєму привітанні Олег Винник.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Олег Винник (Olegg Vynnyk) (@ olegg.vynnyk)

Шанувальники Олега Винника приєдналися до поздоровлень Олександру Горбенко в коментарях.

"Олександр, з Днем народження! У Олега Анатолійовича черговий шедевр, суппер привітання для вас і у вас неймовірно вдячний друг", "Ви знайшли один одного !! І це круто, здорово, здоров'я і невичерпної енергії", "Це дуже круто, коли тебе оточують друзі і люди, з якими ти можеш просто бути собою! з іменинником! Многії літа !!! ", - написали фоловерів.

Раніше Олег Винник на старому "кукурузнику" кілька разів піднявся в небо, щоб насолодитися красою України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ