Today.ua

“Все, здаюся ...“: дружині Віктора Павлика різко стало погано після пологів

Віктор Павлик 15 червня вчетверте став батьком. Його дружина Катерина Реп'яхова подарувала артистові сина Михайла. Пологи пройшли легко, але на наступний день після пологів дівчина стривожила повідомленням з лікарні. Своїм підписникам в Instagram Катерина повідомила, що її стан погіршився.

Як з'ясувалося, причиною погіршення стану дівчини на наступний день після народження первістка став хронічний цистит. За словами Катерини, вона не спала до 5 ранку і почувала себе жахливо.

"Можна сказати, все вже добре. Мені зробили крапельницю. Вся суть в тому, що у мене загострився мій цистит. Саме сьогодні чомусь дуже сильно, ось. Я терпіла скільки могла, але потім вже сказала, все, здаюся, щось робіть зі мною. Хотіла сьогодні повернутися вже в звичне життя, але поки що не виходить ", - розповіла дружина Віктора Павлика.

До вечора Катерина вийшла на зв'язок і розповіла, що після крапельниць їй стало краще.

Син Віктора Павліка та Катерини Реп'яхової народився 15 червня, о 2:40 ночі, з вагою 3400 кг і зростом 53 см. Хлопчика назвали Михайлом. Це перша дитина 27-річної Катерини і четверта у Віктора Павліка. Пологи пройшли в столичному пологовому будинку "Адоніс", де народжують багато українських зірок.

У Віктора Павліка є ще дорослі син та дочка. Ще один син, Павло, помер в серпні 2020 роки від онкологічного захворювання. Йому був 21 рік.

Раніше повідомлялося, який подарунок Віктор Павлик подарував своїй дружині Катерині за народження сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ