Today.ua

“Я була готова до цього періоду“: Алла Мазур розповіла про сварки з 13-річним сином-підлітком

Телеведуча Алла Мазур одна виховує 13-річного сина Артема. У них з сином дуже близькі стосунки, але ведуча зізнається, що підлітковий вік дається їм обом зараз непросто.

Хлопчик проходить період віддалення від матері, що Алла Мазур сприймає спокійно. Він відмовляється фотографуватися і часто сперечається з мамою. Телеведуча поважає позицію сина, адже багато спілкується з психологами і розуміє, що відбувається.

"У Артема зараз підлітковий вік - йому вже 13 років. Як кажуть педагоги, це час сепарації, усвідомлення власного Я, відділення від батьків. Син любить висловити свою позицію - дуже цікаво почути його роздуми про життя. Час від часу ми про щось то сперечаємося. Як пояснили психологи, цей період віддалення діти повинні пройти. Добре, коли вони проходять це вчасно, в підлітковому віці, і нам, батькам, слід розуміти наших підлітків і не ображатися на них ", - розповіла Алла Мазур.

Артем Мазур ще в 12 років став блондином, перефарбувавши волосся. Тоді зіркова мама намагалася переконати сина не робити цього, але аргумент "фарба зіпсує твоє волосся" не діяв на Артема. Він показував однокласників і однокласниць, у яких і біле, і рожеве, і фіолетове, і навіть зелене волосся. І це, за словами хлопчика, на знання не впливало.

"Я була готова до цього періоду, і він, звичайно, непростий. Але Артем такий мудрий буває, що часом мене дивує", - розповіла про сина телеведуча "1+1".

Раніше повідомлялося, що Алла Мазур 16 вересня відзначила свій день народження вперше без своєї мами, яка в цьому році пішла з життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ