Today.ua

“Я евакуювала дітей“: Джамала вперше показала синів, яких вивезла з України до Туреччини

Співачка Джамала у перші дні війни поїхала з дітьми до Туреччини, де мешкає її сестра. Через місяць артистка опублікувала фото з 3-річним Еміром та 1,5-річним Селім-Гіраєм.  Вперше з моменту евакуації Джамала показала сімейні знімки у соцмережах.

"Я евакуювала дітей до Туреччини, і чудово розумію тих, хто прагне убезпечити малюків. Розумію і те, що не завжди є чіткий план після перетину кордону", – сказала Джамала.

За словами Джамали, її готова була прийняти у себе переможниця Євробачення-2012 – співачка Лорін із Швеції, але артистка зупинилася у Стамбулі, у сестри. Там їй із дітьми комфортніше.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jamala (@jamalajaaa)

Співачка розуміє, що далеко не всі українці мають родичів за кордоном, тому публічно просить своїх іноземних друзів допомагати з житлом біженцям з України.

"Прошу всіх іноземних друзів, якщо є можливість – дати притулок матерям з дітьми. Допоможіть їм трохи "видихнути" у теплих мирних будинках", - додала Джамала.

У своєму профілі в Instagram Джамала залишила посилання на перелік інтернет-платформ, де можна зареєструватися та надати житло й волонтерську допомогу українським переселенцям.

Раніше Джамала звернулася до своїх родичів та друзів із Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ