Today.ua

“За парканом спрацювало ППО“: Катя Осадча вперше розповіла, яким був її ранок 24 лютого

Українська ведуча Катя Осадча та шоумен Юрій Горбунов разом із двома маленькими синами живуть у передмісті Києва. Їхній ранок, як і ранок мільйонів українців з різних кінців країни, почався від звуку ракет. Незмінна ведуча шоу "Світське життя" вперше через три місяці розповіла про те, як вона втекла від війни.

В особистому акаунті в Інстаграм Катя Осадча опублікувала селфі, зроблене о 9-й годині ранку в супермаркеті, куди вона поспішила, щоб купити продукти та відвести батьками. У кадрі постала заплакана ведуча, без макіяжу та зачіски з маскою на обличчі.

"Три місяці з початку повномасштабного вторгнення. Я не знаю, чому вирішила зробити фото в магазині, напевно, щоб запам'ятати хронологію подій цього страшного ранку... Ми прокинулися о 4:30 від того, що за нашим парканом спрацювало ППО (вже можу писати, так і його там більше немає), - розповіла Катя Осадча.

Напередодні ввечері ведуча з чоловіком повернулися додому з прем'єри нового українського комедійного фільму "Велика прогулянка", лягли спати з планами розпочати завтрашній ранок, як завжди, і вирушити у справах. Але рашисти внесли свої корективи у наші життя.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Katya Osadcha (@kosadcha)

"Як і всі з перших вибухів не розуміння дій. Складати, валізи, бігти за продуктами чи кудись їхати. В паніці робили все і купували продукти, що потім привезли до батьків, і збирали валізи з мінімумом речей на всіх, щоб помістилися в багажник, і виїдзажали, спочатку до батьків неподалік, там здавалося безпечніше .. А потім був довгий шлях на захід України з двома маленькими дітьми і візком на колінах, аджевін не помістився в багажник, так і їхали всі 19 годин ... Ми не були готові до такого підступного вторгнення дурного сусіда. І до сих пір не віримо, що все це відбувається з нами…." – наголосила Катя Осадча.

Нагадаємо, Катя Осадча повернулася до Києва та показала кадри зі свого заміського будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ