Today.ua

Рецепт домашнього майонезу за 10 хвилин: який інгредієнт додасть соусу пікантності

Найсмачніший майонез той, що приготовлений вдома на кухні. Цей улюблений багатьма соус робиться за лічені хвилини. Головне, мати в холодильнику яйця, лимон, гірчицю і масло. На основі майонезу готується кілька дуже популярних соусів для різних страв, тому записуємо рецепт.

Домашній майонез: покроковий рецепт

Інгредієнти:

Для початку змішуємо в глибокій посуді сіль, цукор, лимонний сік і спеції за смаком.

Додаємо олію, краще оливкову, гірчицю, яйце. Починаємо збивати всі інгредієнти. Для пікантності соусу додаємо трохи меленого часнику.

Блендер або міксер тримаємо до упору в дно нашого посуду і ставимо на високу швидкість. Збивати майонез потрібно кілька хвилин, щоб він добре загустів.

Перекладіть майонез в банку і перед вживанням потримайте його годину в холодильнику. Тоді соус буде смачніше.

Замість лимонного соку для майонезу можна брати білий винний оцет - він додасть тонкий і делікатний смак.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як за півгодини приготувати домашню піцу на тонкому тісті зі смачною начинкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ