Today.ua

Різнобарвний манікюр на літо 2021: найкращі варіанти стильного повсякденного дизайну

Створити собі святковий настрій можна за допомогою яскравого літнього манікюру. Тренди змінюються кожен сезон, але стильні варіанти дизайну залишаються модними з року в рік. Різнобарвний яскравий манікюр зробить вас справжньою королевою літа і додасть образу новизни і оригінальності. Представляємо до вашої уваги кілька варіантів вдалої комбінації кольорів у літньому манікюрі 2021.

Різнобарвний однотонний манікюр

Влітку різнокольоровий манікюр особливо популярний, адже в гардеробі переважають яскраві вбрання, які хочеться доповнити не менш яскравими акцентами. Більшість дівчат звертаються до однотонного покриття. Кожен нігтик фарбується в певний відтінок лаку. Можна обирати кольори як з однієї палітри, так і експериментувати з абсолютно протилежними відтінками. Навіть пастельний манікюр буде виглядати яскравіше, якщо ви урізноманітните його палітрою. Не бійтеся експериментів, вони зараз доречні, як ніколи.

Різнобарвний манікюр омбре

Різнобарвний манікюр можна розбавити ефектом омбре. Такий дизайн виглядає на нігтях неймовірно красиво і приковує до себе погляди оточуючих. Обирайте лак з глітером, і тоді ваші ногтікі будуть ще яскравіші, а на сонці різнокольоровий манікюр заграє новими фарбами.

Різнобарвний французький манікюр

Французький манікюр може бути зовсім не нудним при правильному виборі кольорової палітри. Віддавайте перевагу яскравим лакам, а не звичному білому, і тоді ви самі здивуєтеся, як заграють ваші нігтики. За основу френча можна брати як прозорий лак, так і нюдові відтінки, а також світло-рожевий, персиковий, і навіть чорний. Все залежить від вашої фантазії і бажання. Раніше повідомлялося, що в моду повернулося сяюче хромове покриття для манікюру, яке красиво виглядає на нігтях будь-якої довжини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ