Today.ua

Нестандартний олів'є та ящики мандаринів: Наталя Могилевська розповіла, як готується до Нового року

Залишилося всього 15 днів до Нового року, тому варто подумати над тим, що подавати до святкового столу. І якщо у звичайній сім'ї все просто: картопля з м'ясом, олів'є з ковбасою чи куркою, бутерброди з червоною рибою, то у Наталі Могилевської все дещо складніше. А все тому, що артистка вже багато років не їсть продукти тваринного походження, а саме м'ясо, рибу та яйця.

За лаштунками зіркового заходу "Музична платформа" телеканалу "Україна" Наталя Могилевська дала інтерв'ю журналістам та розповіла про те, як виглядатиме її новорічний стіл, а саме салат Олів'є. Виявляється, до найулюбленішого новорічного салату українська співачка не кладе ні м'яса, ні яєць, ні покупного майонезу.

"Оскільки я не вживаю м'ясо, готую олів'є з сейтановими сосисками (сосиски з пшеничного білка - примітка Редактора). А замість картоплі кладу авокадо. Звичайному майонезу теж є корисна заміна - домашній майонез з кеш'ю замість яєць", - наголосила Наталя Могилевська.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

Також жоден Новий рік не обходиться без найулюбленішого десерту співачки – мандаринів.

"Слава Богу, моя улюблена їжа досить здорова. Проте найголовніше для мене – мандарини. Звичайні, маленькі з тоненькою шкірочкою. Я перед святами обов'язково їх знаходжу, можу придбати одразу 4-5 величезних ящиків. Цього вистачає всім на кілька місяців", - наголосила виконавиця.

Нагадаємо, Наталя Могилевська похвалилася інтер'єром свого будинку – просто, але зі смаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ