Today.ua

4-річний син Юрія Горбунова порадував батька смачним сніданком

Юрій Горбунов та Катя Осадча виховують двох маленьких синів. І якщо в основному турбота про ще зовсім крихітного Данила лягає на плечі його матусі, то старший хлопчик, 4-річний Іван більше часу проводить з батьком.

Український шоумен часто вечорами грає із сином, розмальовує розмальовки та розвиває його навички. Стало відомо, що у свої чотири роки маленький Ваня може приготувати сніданок. Дитина не боїться стояти біля плити та вміло керується лопаткою для приготування.

В особистому акаунті в Інстаграм Юрій Горбунов опублікував нове фото, знявши свого сина. Іван одягнений у шорти, футболку та шкарпетки. Забравшись на стілець на коліщатках, дитина підсмажила татові три яйця з сиром.

"Тато з відрядження повернувся - а тут майстер шеф мій підростаючий! Навіть посолив", - захопився зірковий татко.

Насправді хлопчик стоїть у дуже небезпечній позиції, стілець може від'їхати і дитина вдариться обличчям о розпечену плиту. Залишається тільки й сподівається, що хлопчик готував під пильним наглядом батьків та з підстраховкою.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Продюсер.Телеведучий (@gorbunovyuriy)

"Оце молодець", "Гарний такий хлопчик Ванічка, світленький", "Золота дитина росте", "Молодець", "А я подумала, що батькам нема тепер старшого погодувати, і Ванечка вирішив сам себе нагодувати. Молодчинка", "Красавчик. Так мило", "Коли з'являються маленькі діти, то старші дуже швидко дорослішають", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Юрій Горбунов зворушив милим сімейним фото із синами: “Три богатирі“.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ