Today.ua

52-річна Надія Матвєєва похвалилася молодою фігурою в купальнику

Надія Матвєєва у віці 52 років не перестає приводити в захват своїх численних шанувальників. Кожне її нове фото збирає овації і масу захоплених компліментів. На цей раз ведуча викликала ажіотаж барвистим літнім фото, на якому вона постала в бікіні.

В особистому акаунті в Інстаграм зірка програми "Все буде добре" поділилася новим знімком зі своєї відпустки на Кіпрі. У кадрі 52-річна Надія Матвєєва постала на тлі Середземного моря, позуючи на кам'янистому пляжі. Зображена ведуча в роздільному купальнику в яскравий принт.

"Осінь на Кіпрі прекрасна. Мені подобаються кам'янисті природні пірси на пляжах Паралімні. Синьова води і ніжність сонця. А ви віддаєте перевагу піску, гальці або камінню поруч з морем?" - зазначила в публікації Надія Матвєєва.

Від фігури телезірки неможливо відвести погляд. У віці 52 років вона виглядає років на 25 і може похвалитися стрункими ногами, плоским рельєфним животом, вузькою талією і рівною бархатистою шкірою без вад. А тому без компліментів не обійшлося:

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Nadezhda Matveeva (@nadezhda_matveeva_nadya)

"Ви прекрасні! Венера, народжена з піни", "Дуже добре виглядаєш", "Виглядаєте просто супер", "Розкішна", "Яка красива", "Фігура шикарна", "О боже, яка талія. Надя ви прекрасна", "Як тростиночка на вітрі. Така стройняшка", "Карколомно виглядаєте. Браво".

Нагадаємо, Надія Матвєєва в мініспідниці і топі влаштувала запальні танці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ