Today.ua

71-річна дружина Джо Байдена у чорній сукні з трендовим вирізом відвідала прийом у Букінгемському палаці

Учора ввечері, 18 вересня, напередодні похорону королеви Англії в Букінгемському палаці відбувся прийом, влаштований королем Карлом III та королевою-консорт Каміллою. Новоспечений монарх привітав іноземних лідерів, які прибули до Великобританії на похорон його матері.

Серед гостей були американський президент Джо Байден та його дружина Джилл.

71-річна вчителька, доктор гуманітарних наук виглядала чудово в чорній облягаючій сукні, довжиною трохи нижче коліна, з довгими рукавами, цікавим коміром і трендовим вирізом у зоні декольте.

Перша леді США завершила свій образ напівпрозорими чорними колготками, замшевими туфлями на підборах та дорогоцінними прикрасами. Волосся вона залишила розпущеним, уклавши його акуратними хвилями, а в макіяжі зробила акцент на очах. Джо Байден виглядав стримано в чорному класичному костюмі, білій сорочці, з білою хусткою в кишені та краватці в дрібний принт. Напередодні пара підписала жалобну книгу, президент та перша леді США висловили свої співчуття королівській родині та народу Сполученого Королівства. Сьогодні глава американської держави та його дружина будуть присутніми на церемонії відспівування Її Величності Єлизавети II у Лондоні, у Вестмінстерському абатстві.

Нагадаємо, Олена Зеленська в чорній міді-сукні затьмарила красою на зустрічі з Кейт Міддлтон у Букінгемському замку - не гірша за принцесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ