Today.ua

73-річна мама Ілона Маска в коротких шортах вразила стрункими ніжками

Мей Маск практично сама зуміла виростити трьох дітей, які стали успішними особистостями. З чоловіком модель розлучилася через 9 років шлюбу, оскільки зазнала насильства з його боку.

Її модельна кар'єра розвивалася в Канаді: вона знялася в рекламі пластівців, у кліпі Бейонсе, для видань Time, New York Magazine, Elle та інших. Попри те, що знайомі сміялися над нею, відзначаючи, що з роками вона не зможе заробляти на моделюванні у 2015 році у віці 67 років Мей Маск уклала контракт з одним з найпрестижніших модельних агентств IMG Models, з якими працюють Жизель Бюндхен, Кейт Мосс, Тайра Бенкс, Хайді Клум, Белла Хадід та інші. І з віком попит на неї лише зростає.

І це не дивно, адже у віці 73-х років мама Ілона Маска виглядає неперевершено. Вона може похвалитися приголомшливою підтягнутою фігурою та красивим обличчям, не зіпсованим підтяжками чи ботоксом. Американська модель не перестає дивувати своїх шанувальників, знімаючись для глянців не тільки в розкішних брендових вбраннях, а й у купальниках. Днями в особистому акаунті в Інстаграм Мей опублікувала знімок, поставши в кадрі в коротких білих шортах із завищеною лінією талії, похвалившись своїми стрункими підтягнутими ніжками.

Нагадаємо, Ілон Маск розлучився з матір'ю своєї шостої дитини після трьох років стосунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ