Today.ua

95-річна королева Єлизавета II з яскравим макіяжем вперше після канікул з'явилася на публіці

Єлизавета II за традицією два місяці провела в Шотландії, в замку Балморал. Саме там з року в рік Її Високість насолоджується літніми канікулами. Повернувшись до Віндзорського замку, де з початку карантину живе і працює монарх, вона привітала Королівський артилерійський полк канадської артилерії в честь 150-ї річниці заснування A і Batteries.

На публіці відпочила королева Англії з'явилася в темно-синьому напівпальто з акцентними гудзиками і брошкою у вигляді кленового листа (символу Канади), під низ вона одягла білу блузу і твідову спідницю трохи нижче коліна. Її образ за традицією завершили чорні туфельки Anello & Davide і невелика сумочка Launer.

Однак найбільше уваги привернув макіяж Її Величності, досить-таки яскравий для 95-річної жінки. Бабуся-королева виглядала розкішно зі світлими тінями, малиновою помадою і яскраво підкресленими вилицями. Волосся монарха уложені в красиву пишну зачіску, а в вухах і на шиї красуються елегантні прикраси з перлами.

View this post on Instagram

Публікація від The Royal Family (@theroyalfamily)

Єлизавета II перебувала в прекрасному настрої. Приємно бачити її такою, з огляду на те, що в квітні вона втратила чоловіка, з яким прожила в шлюбі понад 73 роки.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон в розкішній вечірній сукні з чоловіком, свекром і свекрухою відвідала прем'єру нового фільму про Джеймса Бонда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ