Today.ua

“А що з бровами?“: нове фото старшої доньки Ольги Фреймут викликало бурхливі обговорення у Мережі

15-річна донька Ольги Фреймут закінчила одну з найкращих київських шкіл і мріяла вступити до США. І це їй вдалося. Наприкінці серпня дівчинка-підліток із валізами вирушила на Захід, заселятися до гуртожитку в один із коледжів Голлівуду. Зіркова матуся часто навідує дочку і ділиться спільними фотографіями.

В особистому обліковому записі в Інстаграм відома українська ведуча та "перша леді" країни опублікувала селфі зі Златою, зроблене в Лос-Анджелесі, Каліфорнія.

"Тінейджерів називають негарними. Але вони - витвір мистецтва в процесі роботи. Трохи часу і автор її завершить і покаже публіці. Ось тоді доведеться визнати, що помилялися у незугарності підлітків. Бо хіба можна судити незавершений шедевр?" – саме так Ольга Фреймут підписала спільну з дочкою фотографію.

Попри слова зіркової матері, все одно знайшлися ті, хто звернув увагу на зовнішність Злати, особливо зачепившись за брови дівчинки. Злата Мітчелл зробила модне укладання за допомогою гелю для брів або їх ламінування, щоб вони стояли як на знімку.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від FreimutOlia (@freimutolia)

"Все тут красиво, крім брів", "Дуже красива дівчинка, але, люди, що ж Ви робите з бровами?! Олечка, ну ви ж еталон краси і стилю, Українська Рената Литвинова. Чому ви не підкажете дочці? Ваші бровки супер!", "А що з бровами?", "Мама повинна підказати, що такі брови хоч і нова мода, але це не красиво", "Донечка у вас неймовірна красуня! Некоректно порівнювати, але вибачте вона ніби покращена ваша версія", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, дочка Ольги Фреймут у топі похвалилася пишною фігурою та запальними танцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ