Today.ua

Алекс Родрігес вперше прокоментував завершення стосунків з Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес розійшлися навесні 2021 року. Ініціатором виступила співачка, розбивши тим самим серце спортсмену. І ось через кілька місяців, зализавши рани, колишній бейсболіст зміг прокоментувати розставання з коханою.

Особливо складно дався розрив Родрігесу через те, що майже відразу Дженніфер Лопес кинулася в обійми іншого свого колишнього нареченого - актора Бена Аффлека. Днями американська артистка вирішила поставити крапку і стерти з пам'яті все, що пов'язувало її зі спортсменом - і почала вона з чистки свого аккаунта в Інстаграм, включаючи фото з заручин.

В інтерв'ю спортсмен зазначив, що вдячний за неймовірне час, який йому вдалося пробути разом з Джей Ло.

"У мене було п'ять років неймовірного життя і партнерства, я і мої дочки багато чому навчилися, - зазначив бейсболіст. - Тепер у нас є можливість скористатися цим досвідом, щоб рухатися вперед. І сказати: "Знаєте, що? Ми дуже вдячні за останні п'ять років, і як же тепер нам зробити наступні п'ять років краще з урахуванням засвоєних уроків?" Я так вдячний за те, куди Бог і світ привели мене і тепер я сміливо дивлюся в майбутнє. В основному, щоб побачити, як мої дівчатка продовжують розвиватися".

Дженніфер Лопес розірвала заручини незабаром після скандалу про зради нареченого. Попри те, що підтверджень не знайшлося, і сам Родрігес заперечував свою провину, співачка так і не змогла йому довіряти на сто відсотків.

"Ми усвідомили, що нам краще бути друзями. Ми продовжимо працювати разом і підтримувати один одного в наших спільних справах і проєктах. Ми бажаємо всього найкращого один одному і дітям один одного", - говорилося в офіційній заяві пари.

Невідомо, чи спілкуються зараз спадкоємці ексзакоханих, оскільки за 5 років вони дуже зблизилися. Джей Ло виховує 13-річних близнюків Емму і Макса, а Алекс Родрігес двох дочок: 16-річну Наташу і 13-річну Еллу.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес пропустила день народження бойфренда. Стало відомо, як і з ким Бен Аффлек відзначив 49-річчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ