Today.ua

Олександр Педан показав ніжні фото з дружиною в день бірюзового весілля

Інна та Олександр Педан відзначають річницю весілля. За 18 років шлюбу у пари народилися двоє чудових дітей. Відзначити важливу дату успішний український ведучий вирішив ніжними спільними фото з дружиною, які були зроблені під час їх недавнього відпустки в Греції.

В особистому акаунті в Інстаграм шоумен опублікував серію фотознімків. У кадрі зірка шоу "Хто зверху" постав з коханою на прогулянці по одному з грецьких міст. Для коханої Олександр Педан влаштував багатоденну подорож на яхті, яка запам'ятається Інні надовго.

"18 років разом. Сьогодні в нас річниця весілля! Цілих 18 років у шлюбі з моєю коханою. Коли я даю поради в стосунках, то точно знаю, про що говорю. Оскільки за 18 років ми пережили стільки всього, що можна книгу про сімейне життя писати", - зазначив Олександр Педан.

Звертаючись до дружини, шоумен подякував їй за сина і дочку, за мудрість і підтримку, без якої йому б не вдалося домогтися висот.

View this post on Instagram

Публікація від Oleksandr Pedan (@pedanos)

До привітань приєдналися численні шанувальники, розчулюючись, наскільки гарні і ніжні фото опублікував ведучий. Парі бажали ще багато років разом, благополуччя і простого сімейного щастя.

Нагадаємо, дружина Олександра Педана в коротких шортах підкорила красою на фото з Греції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ