Today.ua

Олександр Педан показав свою красуню-дружину в купальнику

Олександр Педан досить рідко публікує фотографії з дружиною в своєму акаунті в Інстаграм, частіше на сторінці з'являються його діти: 16-річна дочка Лєра і 4-річний син Марк. Так як особистий мікроблог Інни в соцмережах і зовсім закритий, фанати були дуже раді побачити свіжі знімки жінки.

У соціальних мережах відомий український шоумен опублікував фото, зроблене на пляжі в Єгипті, де зоряна сім'я в повному складі відпочиває вже не перший тиждень. У кадрі постав сам Олександр Педан, одягнений в різнокольорові шорти і сонцезахисні окуляри. Поруч зображена його кохана дружина, з якою він живе в шлюбі вже понад 18 років. 39-річна Інна позує одягнена в чорний купальник, панаму і сонцезахисні окуляри. Обидва супруги продемонстрували татуювання, які прикрашають їх тіла.

У публікації артист розповів про свої пригоди в Єгипті і про те, як він відзначив день народження. Олександр Педан розповів, що в його родині склалася традиція виїжджати за кордон на його день народження і дочки.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oleksandr Pedan (@pedanos)

"Мій день народження відзначали в пустелі з бедуїнами. Нас пригощали місцевою кавою і чаєм, хлібцями з борошна і води. Мені приготували торт і навіть свічки. Співали і happy birthday, і ще щось по-бедуїнські", - розповів ведучий.

Потім сім'я дивилася на зірки в телескоп, які було дуже добре видно, так як в пустелі вночі немає світла. Екскурсію сім'ї проводив Діа - єгиптянин, який знімав 69 фільмів з National Geographic. У пості (перегортайте карусель) шоумен також показав кілька фотографій зі своєї подорожі.

Нагадаємо, Олександр Педан в день народження розповів, що мріє зробити до свого 40-річчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ