Today.ua

Аліна Гросу перевтілилася в Круеллу в кліпі на пісню “Малинові губи“

Аліна Гросу вже не та маленька дівчинка, яка співала милі дитячі пісеньки про бджілок і щастя. Вона вже доросла артистка, яка, не перестаючи, дивує своїх фанатів кардинальною зміною іміджу і сміливими кліпами.

Сьогодні світ побачив довгоочікуваний кліп української артистки на пісню "Малинові губи". У кадрі зірка змінила кілька фантастичних нарядів, а також похвалилася новою зачіскою з рожевим волоссям. Як зізналася сама Аліна Гросу на створення такого яскравого і неординарного музичного образу її надихнула лиходійка з історії "101 далматинець".

"Цей кліп для мене особливий, надихнула мене лиходійка Круелла!)) Як тільки я подивилася цю картину, то негайно вирішила зануритися в цю атмосферу ще раз, але вже в своїй інтерпретації", - розповіла виконавиця.

На початку кліпу Аліна Гросу робить відсилання до всіх видань, які пишуть провокаційні заголовки про її особисте життя.

Фанати залишилися під враженням від нової роботи успішної артистки, залишивши свої найпозитивніші коментарі.

"Це щось !!! Ніколи не бачила нічого подібного !!! Які образи, які сцени, який кліп", "Це шикарно! Круелла вдалася! Браво! Навіть краще!", "Сиджу, дивлюся з відкритим ротом! Кожен образ в кліпі це щось нереальне!", "Гросу давно вийшла на новий рівень", "Слухаю Вас ще з Вашого дитинства, це неповторно і незабутньо", - пишуть фанати.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала, як відсвяткувала свій день народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ