Today.ua

Аліна Гросу показала рідкісне сімейне фото: “Хто тут найкрасивіший хлопчик?“

Аліна Гросу останнім часом стала все частіше ділитися подробицями свого приватного життя. Систематично в її Інстаграм-акаунті з'являються не тільки фото з коханим, а й кадри в компанії з мамою, татом і братом.

"Хто тут найкрасивіший хлопчик?" - саме так підписала нову публікацію успішна українська виконавиця.

У кадрі Аліна Гросу постала зі своєю новою зачіскою - світлим довгим кучерявим волоссям, яке вона закріпила за допомогою хустки. Співачка нанесла макіяж, підкресливши очі за допомогою стрілок. Також вона виставила напоказ свій пишний бюст у вбранні на тонких бретельках і з глибоким декольте. Поруч з нею зображений маленький Міша, який, як відзначили шанувальники, дуже схожий на свою сестричку. Хлопчик одягнений в чорні шорти і біло-чорну футболку, а також окуляри.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від GROSU (@alina_grosu)

"Як ви схожі", "А у хлопчика найкрасивіша сестричка, Аліна ви суперські", "Аліна Гросу в дитинстві, тільки без кучеряшек. Красунчик маленький", "Дорослий вже", "Милий такий", "Прекрасна крихітка", "Дуже схожі", "Красивенький, як і сестричка", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала відверті пляжні фото в обіймах нового коханого. Співачка поділилася рідкісними кадрами в компанії з Романом Полянським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ