Today.ua

Аліна Гросу прокоментувала чутки про роман з російським актором

Аліна Гросу та Роман Полянський заінтригували шанувальників, як тільки могли. У Мережі продовжують обговорювати, чи є щось між українською співачкою і російським актором. Вперше виконавиця прокоментувала чутки про їх роман, натякнувши все ж на те, що близькі відносини існують.

Співачка активно просуває вихід своєї нової пісні «Полотенце», прем'єра якої повинна відбутися 12 лютого. Примітно те, що Роман Полянський не тільки знявся в кліпі, а й заспівав з нею дуетом.

Про романтичні стосунки 25-річної виконавиці та 37-річного актора ходять чутки вже досить давно. Незабаром після того, як стало відомо про розлучення Аліни Гросу та московського бізнесмена Олександра Комкова, артистку помітили разом з Полянським. Парочка навіть разом їздила на відпочинок в Буковель в період новорічних канікул.

Тепер же Аліна і Роман підігрівають чутки спільними знімками романтичного характеру. Більш того в Інстаграм-сторіз, відповідаючи на питання шанувальника: «Ви з Романом пара? Дуже красиві», - артистка відповіла:« Дякую. Відповідь не очевидна?» До того ж на коментарі про те, що Полянський одружений, Гросу запропонувала не вірити всьому, що написано в Вікіпедії, тому що інформація там сильно застаріла. Це може говорити про те, що актор вільний і цілком міг би знаходитися у відносинах з українською зіркою. Мабуть, він повністю підходить під її стандарти. У Інстаграм-сторіз співачка зазначила, що найбільше не любить в чоловіках брехню, фальш і невірність.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала найважливіші моменти року в 15-секундному відео, і на ньому з'явився Роман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ