Today.ua

Аліна Гросу в кроп-топі похвалилася плоским животом і пишним бюстом

Аліна Гросу дуже багато часу проводить зі своєю сім'єю і коханим, якого вже встигла познайомити зі своїми батьками і молодшим братом. Їхні стосунки розвиваються дуже стрімко і фанати впевнені, що зовсім скоро закохані одружаться.

"Одеса, привіт. Вже завтра зустрінемося з вами!" - зазначила в публікації Аліна Гросу, яка 12 серпня виступить на курорті.

Публікацію успішна українська виконавиця супроводила серією фотографій, позуючи на території готелю вночі біля басейну. У кадрі Аліна Гросу, яка почала свою музичну кар'єру у віці 4 років, зображена в джинсовій спідниці завдовжки трохи нижче коліна і сірому топі, під який вона не наділа бюстгальтер. Образ зірка завершила босоніжками на високих підборах і платформі, а своє кучеряве волосся залишила розпущеним.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від GROSU (@alina_grosu)

Виглядає виконавиця чудово, що відзначили її численні шанувальники. Аліна Гросу може похвалитися стрункими ногами, вузькою талією, плоским животом, пишними пружніми грудьми і рівною шкірою.

"Аліночка, ти, як завжди, чарівна", "Кльова", "Яка ж красоточка", "Неймовірна", "Неймовірно красиві", "Красуня милашка", "Нереально", "Шикарна, найкрасивіша", "Гарнюня", "Та про який вибір може йти мова) всі фото вогонь", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Аліна Гросу розповіла, ким її новий коханий працює в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ