Today.ua

Алла Мазур розповіла про самопочуття після щеплення індійською вакциною від коронавірусу

Алла Мазур, що перемогла рак, зважилася зробити щеплення індійською вакциною, яка викликала масу хвилювань серед українців. Ведуча розповіла про своє самопочуття, а також назвала причину свого рішучого вчинку.

Ведуча телеканалу ТСН, яка перемогла рак молочної залози, розповіла, що зробила собі щеплення вакциною Covishield - індійським аналогом вакцини AstraZeneca. В Україні до цього препарату ставляться з побоюванням, оскільки на відміну від аналога він не пройшов всі стадії досліджень.

Однак Алла Мазур вважає, що краще вакцинуватися індійським препаратом, ніж бути підданим небезпечному вірусу. В особистому акаунті в Фейсбук телеведуча розповіла про своє самопочуття після щеплення і про те, коли вона отримає другий укол:

«Після щеплення пройшло вже три години. Відчуваю себе абсолютно нормально. Нас занесли в електронну базу. І друга доза закріплена автоматично. Від 28 днів до 3 місяців з нами зв'яжуться, і ми зможемо отримати другу дозу. Після цього сімейний лікар видасть довідку про вакцинацію або паспорт щеплення».

У публікації Алла Мазур заявила, що робити щеплення точно безпечніше, ніж залишатися не щепленим в настільки небезпечних умовах.

Нагадаємо, Алла Мазур в період лікування від раку знялася в образі кінодіви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ