Today.ua

Анастасія Приходько розповіла, як потрапила в психіатричну клініку

Українська співачка Анастасія Приходько відверто розповіла шанувальникам про те, як вона потрапила і проходила лікування в психіатричній клініці.

Анастасія Приходько без зайвої скромності повідомила шанувальникам кілька шокуючих фактів зі своєї біографії. Виявляється, співачку після падіння помістили на лікування в психіатричну лікарню, але від страху зірка українського шоу-бізнесу втекла додому.

Про важкі спогади дитинства співачка написала в своєму Інстаграм. Анастасія Приходько розповіла, що у вісім років вона випала з вікна школи з другого поверху, а у віці 16 років її побили троє хлопців. Від останнього удару дівчина впала і вдарилася скронею об цеглу. В результаті, Анастасія зі струсом мозку була доставлена в психіатричну лікарню, але вночі від страху втекла додому.

Пізніше співачка зізналася, що ніколи не випадала з вікна школи, це був вигаданий "факт" з її біографії, який вона написала в якості інтриги.

Крім того, Анастасія Приходько поскаржилася шанувальникам, що в дитинстві її змушували доношувати одяг за старшим братом, а мама і бабуся ніколи не говорили їй, що вона гарна. З цієї причини, дівчині здавалося, що чоловіком бути легше, і навіть хотіла змінити стать. Від думок про операцію Настю відвернула перше кохання.

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розповіла, як вона познайомилася зі своїм другим чоловіком. Історія кохання співачки заінтригувала фанатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ