Today.ua

Анастасія Заворотнюк може потрапити в руки шарлатана - батько Жанни Фріске

Анастасія Заворотнюк може повторити сумну долю Жанни Фріске, яка померла від онкології в 2015-му році. Чому батько співачки Володимир Борисович публічно закликав родичів «няні Віки» покладатися тільки на допомогу офіційної медицини?

Російська актриса і телеведуча Анастасія Заворотнюк продовжує боротьбу з важкою недугою, заради одужання зірки її близькі і друзі не шкодують коштів і сил. Не так давно відома співачка Анна Калашникова заявила в одному з телешоу, що знайшла для Анастасії Заворотнюк психолога, який вміє працювати з енергетичним полем людей і може зцілити від будь-якого захворювання.

Дізнавшись про подібні плани, батько покійної Жанни Фріске звернувся до самої Анастасії Заворотнюк і до її близьких, щоб вони ні в якому разі не покладалися на допомогу екстрасенсів та інших «унікальних фахівців».

Володимир Борисович розповів, що їхня сім'я, бажаючи допомогти Жанні Фріске, через все це проходила, на жаль, підсумком стала смерть молодої співачки. Виявилося, що всі, хто видає себе за екстрасенсів, психологів, чаклунів і цілителів, беруться лікувати невиліковні хвороби за допомогою молитви, роботи з енергетичними полями та ін., - це всього лише шахраї, що займаються викачуванням грошей з розбитих горем людей.

Батько Жанни Фріске заявив, що людей з надприродними здібностями не існує. Якщо і може хтось допомогти впоратися з хворобою, то це тільки офіційна медицина. У цьому Володимир Борисович переконався не тільки на власному гіркому досвіді, він також навів у приклад гумориста Михайла Задорнова і актрису Наталію Гундарєву, які теж померли від раку.

Нагадаємо, Алла Мазур не тільки зуміла перемогти рак, але і намагається допомогти таким же, як вона. Українська телеведуча знялася без перуки для модного глянцю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ