Today.ua

Андрій Данилко зізнався, чому досі не одружився

Український артист Андрій Данилко збудував успішну кар'єру в шоу-бізнесі. Він не раз нарікав на те, що за гроші не купиш найголовнішого – кохання та щастя. Артисту, який виступає під псевдонімом Вєрки Сердючки, не вдалося знайти щастя в особистому житті та побудувати сім'ю. Якщо раніше він скаржився на самотність, то зараз це стан його душі.

В інтерв'ю програмі "Факти ICTV" Андрій Данилко розповів, чому йому так і не вдалося завести сім'ю.

"Не дається мені сімейне життя. Не тому, що я не хочу, а тому, що не виходить. Начебто мені це не дано. Якщо раніше я переживав із цього приводу, зараз прийняв. Якщо воно дано, воно буде. Мій друг Кирило, раніше працював на студії, не планував двох дітей в один рік, просто так вийшло. Доля. Люди мріють бути відомими, давати автографи, а в мене такого ніколи не було. Я весь час намагався бути закулісним", — зазначив 48-річний Андрій Данилко.

Артист не виключає, що любов йому вдасться знайти на сцені, тому що поза роботою у нього не так багато часу на пошуки другої половинки, побачення та залицяння. Якийсь час ходили чутки, що співак має роман зі своєю сценічною мамою Інною Білоконь. Цю інформацію колеги не спростували, та й не підтвердили.

Нагадаємо, Андрій Данилко сильно схуд і привів у захват шанувальників: "Просто половина залишилася".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ