Today.ua

Андрій Шевченко показав, чим займається після того, як покинув пост тренера української збірної

Андрій Шевченко після напруженої роботи зі збірною України з футболу пішов на заслужений відпочинок. Успішний український футболіст поділився з фанатами, чим він займається після відставки.

Один з найвідоміших спортсменів України відмінно проводить час. В особистому акаунті в Інстаграм Андрій Шевченко опублікував нову фотографію. У кадрі тренер постав разом з англійським футболістом Джеймі Реднаппом, що грав за "Ліверпуль" і "Тоттенхем", а також збірну Англії.

"Дуже добре провів час з моїм хорошим другом Джеймі Реднаппом. Дякую за прекрасний день", - зазначив в публікації спортсмен.

Андрій Шевченко з колегою провели час за грою в гольф. На полі ексфутболіст з'явився в блакитних шортах з коричневим ременем, синій футболці-поло і синіх кросівках. Він назавжди увійде в історію українського футболу, як тренер, який привів збірну до 1/4 фіналу Чемпіонату Європи. Він покинув пост головного тренера після завершення п'ятирічного контракту. Ходять чутки, що зірку не влаштувала подальша сума його гонорару.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Andriy Shevchenko (@andriyshevchenko)

Шанувальники з радістю відреагували на нову публікацію спортсмена, залишаючи свої лайки і радісні коментарі. Публіка вихваляє успіхи тренера і бажає йому приємного відпочинку.

Нагадаємо, Андрій Шевченко показав рідкісне фото з дружиною і зворушливо привітав її з днем народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ