Today.ua

Андрій Шевченко показав рідкісне фото з дружиною і зворушливо привітав її з днем народження

Андрій Шевченко сьогодні, 11 серпня, відзначає день народження своєї дружини. Американській та британській моделі Крістен Пазік виповнилося 43 роки.

Успішний український футболіст і тренер, який нещодавно зворушливо попрощався з посадою футбольного тренера збірної України, зробив рідкісну публікацію в Інстаграм. Свій пост спортсмен присвятив коханій дружині і матері його чотирьох синів.

"З днем народження, моя любов. Ми любимо тебе дуже сильно", - зазначив в публікації Андрій Шевченко.

Пост футбольний тренер супроводжував двома фотографіями. На першій Андрій позує в обнімку зі своєю прекрасною дружиною. Він одягнений в білу сорочку і шорти, а Крістен в білий купальник і комбінезон з шортами і прозорим верхом з аплікацією. На другому знімку щасливе подружжя позують в компанії спадкоємців, які одягнені в точності як їх зоряний батько.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Andriy Shevchenko (@andriyshevchenko)

Пара одружилася в 2004 році. Зараз вони виховують 17-річного Джордана, 15-річного Крістіана, 9-річного Олександра та 7-річного Райдера.

"4 хлопчика", "Вітаю, ви дуже гарні", "Шева поверниииися", "Красива сім'я, вітаємо", "Дуже красиві", "Супер сім'я", "Вау, ось це команда", "Шева кращий", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, нещодавно Андрій Шевченко та Крістен Пазік відзначили річницю. Дружина футболіста зворушливо привітала його з рожевим весіллям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ