Today.ua

Анджеліна Джолі побила світовий рекорд після реєстрації в Інстаграм

Анджеліна Джолі зробила несподіваний крок - створила особистий аккаунт в Інстаграм. Мабуть, зірка побила світовий рекорд, оскільки за дві години існування аккаунта на неї підписалася рекордна кількість фоловерів.

Дедалі більше голлівудських зірок, які раніше відмовлялися від використання соціальних мереж, приєднуються до них. Нещодавно фурор викликала зірка "Друзів" Дженніфер Еністон, яка побила рекорд по швидкості підписок принца Гаррі і Меган Маркл, а її рекорд побив Тхеіль з к-рор групи NCT. А тепер, мабуть, прийшла черга оскароносної актриси Анджеліни Джолі бити рекорди.

Хоч цей факт ще офіційно не підтверджений керівництвом рекордів Гіннесса, відомо, що за дві години після реєстрації на американську красуню підписалися понад 2 мільйони осіб. У шапці профілю колишня дружина Бреда Пітта охарактеризувала себе в першу чергу як маму. А вже після назвала себе режисером і спеціальним послом доброї волі Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

Свій перший пост Анджеліна Джолі присвятила саме своєї благодійній роботі і захисту прав людини. У публікації під назвою "Лист від афганської дівчинки" актриса пояснила, що отримала листа від підлітка з Афганістану, в якому вона розповіла, що люди в країні "втрачають здатність спілкуватися в соцмережах і вільно висловлювати свої думки". Як пояснила мати шістьох дітей, вона приєдналася до Інстаграму, щоб "поділитися історіями тих, хто в усьому світі бореться за свої основні права".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Angelina Jolie (@angelinajolie)

Нагадаємо, українська Анджеліна Джолі здивувала вражаючою схожістю з відомою актрисою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ