Today.ua

Дружина Григорія Решетника розповіла про своє ставлення до епідуральної анестезії

Дружина Григорія Решетника - багатодітна мама. До 31 року Христина народила трьох дітей і всі три рази своїми силами, без застосування епідуральної анестезії. Молода матуся розповіла про власний досвід, і чому обрала саме такий шлях при всіх своїх можливостях.

Христина і Григорій Решетник - щасливі батьки трьох хлопчиків, молодший з яких з'явився на світ у листопаді 2020 року. Всі три рази дружина відомого українського ведучого народжувала самостійно без застосування знеболюючих препаратів.

«Епідуральна анестезія - так чи ні? В моєму випадку - від епідуралки я відмовилась. Всі три рази, троє пологів, я свідомо не хотіла обезболюватись і підписувала документи про відмову», - зазначила Христина Решетник.

Дружина ведучого шоу «Холостячка» пояснила, що знайшла для себе ідеальний спосіб, як зробити так, щоб пологи пройшли за планом і анестезія їй не знадобилася. Пройшовши курси для майбутніх батьків, Христина «провела роботу» над собою і своїм психологічним станом. Жінка всіляко налаштовувала себе на те, що все буде добре, що це природний процес, закладений природою, а тому нічого небезпечного в цьому немає.

«Головне відсутність страху перед процесом, який блокує і зажимає організм, а нам потрібне повне розслаблення», - підкреслила багатодітна матуся.

Дружина Григорія Решетника хотіла пройти весь шлях разом з дитиною, «якій нелегко, боляче і складно» в цей момент, як і мамі.

«Ну як це - моя дитина готується до народження, а я буду відпочивати?», - пожартувала Христина.

Попри те, що дружина Решетника для себе вирішила відмовитися від анестезії під час пологів, вона не відмовляє інших жінок, відзначаючи, що це особистий вибір кожної мами.

Нагадаємо, Григорій Решетник з сім'єю зустрів Різдво у Львові. У Мережі з'явилися святкові фото популярного телеведучого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ