Англійський вершковий омлет за 5 хвилин: рецепт смачного і корисного сніданку для всієї родини

Автор: Шевченко Лилия

Найпопулярніша страва на сніданок, полуденок або вечерю - омлет. Якщо приготувати його по-англійськи, то задоволення і користь подвояться. Знадобиться всього кілька хвилин вільного часу, свіжі яйця та вершкове масло.

Англійський вершковий омлет за 5 хвилин: рецепт смачного і корисного сніданку для всієї родини - today.ua

Омлет по-англійськи з вершковим смаком

Інгредієнти:

  • 4 курячих яйця
  • 30 г вершкового масла
  • 2 щіпки солі

Спосіб приготування:

Вбийте яйця в глибоку миску, посипте сіллю і збийте виделкою або вінчиком до однорідності і утворення легкої піни. Залиште яєчну суміш відстоятися хвилин 10 - 15. Тоді під час смаження не буде виділятися волога, а сам омлет вийде більш ніжним, повітряним і соковитим. Після відстоювання яєчна маса поміняє колір, це нормально.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Вершкове масло наріжте дрібними шматочками, перекладіть в миску з яйцями і перемішайте, щоб шматочки рівномірно розподілилися по всій масі. Англійський вершковий омлет за 5 хвилин: рецепт смачного і корисного сніданку для всієї родини Сковороду розігрійте на плиті, змастіть шматочком вершкового масла або рафінованим соняшниковою олією, вилийте яєчно-масляну суміш.

Смажте омлет по-англійськи на середньому вогні, помішуючи дерев'яною або силіконової лопаткою, до напівготовності. Коли верх яєчної маси буде ще вологим, зніміть сковороду з вогню і щільно закрийте кришкою. Через пару хвилин страва буде готовою.

Розкладіть омлет по тарілках, посипте зеленню, спеціями або подрібненою зеленою цибулею.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Обов'язково приготуйте в літній період смачні і ароматні рулетики з кабачка і крабових паличок. Рецепт закуски дуже простий.

Головне