Today.ua

Ані Лорак натякнула на роман з чоловіком далеким від ідеалів краси

Ані Лорак вперше за довгий час дала інтерв'ю і розповіла про особисте життя. Успішна артистка натякнула на нові відносини.

Напередодні 2020 року Ані Лорак розлучилася зі своїм колишнім чоловіком, турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Відтоді про особисте життя артистки нічого невідомо. Кілька разів в пресі з'являлися чутки про її романи, але ніяких підтверджень не було.

В інтерв'ю українська співачка розповіла, що з віком зрозуміла, що зовнішність не головне в чоловіках.

"Під час життєвої подорожі я зрозуміла, що справжнє почуття любові, прихильності і щастя не залежать від трьох речей. Вага, вік і зовнішність. Виявляється, можна закохатися в маленького товстенького і лисенького чоловіка - здавалося б, він такий далекий від твого героя, але у нього такий багатий внутрішній світ, з ним так цікаво", - зазначила співачка.

Ані Лорак підкреслила, що найбільше цінує в чоловіках доброту, щедрість, внутрішній стрижень і розум. А ось неохайну і жадібну людину вона вважає негідною. Артистка порадила дівчатам перестати терпіти і йти з неугодних відносин.

"Раніше нас вчили, що потрібно терпіти, сьогодні я не погоджуся з цим. Чому ми себе принижуємо? Чому я щось винна? А що винна? Бути щасливою, коханою, бути володарем свого життя", - уклала виконавиця.

Нагадаємо, Ані Лорак після 7-річної перерви вперше виступить в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ