Today.ua

Ані Лорак показала, як відсвяткувала день народження

Ані Лорак днями відсвяткувала день народження. Попри те, що зірці виповнилося 43 роки, вона виглядає набагато молодше свого віку. Артистка похвалилася, як вона відзначила цей день, і чим її порадували рідні та близькі.

В особистому акаунті в Інстаграм-сторіз успішна українська співачка, яка живе і працює в Москві, поділилася кадрами зі святкування свого дня народження. Судячи з усього, друзі Ані Лорак влаштували їй сюрприз.

Виконавиця показала кімнату, красиво прикрашену великими кулями у вигляді напису "Happy Birthday", кругом стоять квіти та святкові пакети з подарунками. На одному з фото Ані Лорак зображена біля свого святкового торта - двоповерхового рожевого частування, прикрашеного серцем і їстівними кулями рожевого і золотого відтінку.

"Стииииильний. Ніжно-рожевий красавчик приїхав привітати Ані Лорак З Днем Народження. Обожнюємо втілювати ваші ідеї в життя", - зазначила авторка торта.

Тим часом Ані Лорак здивувала вибором наряду для святкування свого 43-річчя. У кадрі виконавиця постала в світлих джинсах з високою лінією посадки і чорній водолазці. Образ вона завершила скромними золотими прикрасами, волосся прибрала в гладкий хвіст на потилиці, а в макіяжі зробила акцент на очах. Нагадаємо, Ані Лорак після заручин колишнього чоловіка випустила дуже емоційну пісню українською мовою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ