Today.ua

Ані Лорак показала спортзал в своєму розкішному будинку в Підмосков'ї

Ані Лорак опублікувала фотографії, зроблені в її розкішному будинку в Підмосков'ї. Зірка показала свій відмінно обладнаний спортзал, де вона займається і призводить своє тіло в форму. В її користуванні є все необхідне, щоб залишатися стрункою і підтягнутою.

Відома артистка розповіла шанувальникам про свої базові ритуали, які допомагають їй підтримувати тіло в хорошій формі. Співачка, яка може похвалитися прекрасною фігурою і підтягнутою шкірою, розповіла, як домогтися такого ж результату.

У Інстаграм-сторіз успішна співачка завантажила кілька фотографій, судячи з усього, зроблених в її будинку в передмісті російської столиці. В особняку артистки вартістю 3 мільйони євро є все необхідне, і, звичайно ж, спортивний зал для тренувань. Не дивно, що зірці вдається мати такий добрий вигляд.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від АНІ ЛОРАК (@anilorak)

У Інстаграм Ані Лорак розповіла, що кожного ранку починає з простого тренування:

  1. Обов'язкова розминка, щоб налаштувати м'язи на «робочий лад». Починаємо з голови, потім включаємо плечі, потім - руки й стегна.
  2. Присідання для пружних сідниць: 3 підходи по 20 разів.
  3. Прес - 40-50 разів.
  4. Стрибки. Ноги на ширині плечей, в процесі вистрибування руки піднімаються вгору.
  5. Віджимання від підлоги - 20 разів.

Якщо на повноцінне тренування не вистачає часу, Ані Лорак пропонує постояти 3-5 хвилин в планці, змінюючи положення тіла. Після фізичних вправ зірка приймає контрастний душ, щоб розігнати кров. А завершує ранковий ритуал легким сніданком: вівсянкою на воді з ложкою меду або яєчнею.

«Будьте спортивні, активні і підтягнуті, весна поруч», - підкреслила артистка.

Нагадаємо, Ані Лорак розповіла, як на неї вплинув карантин. Зірка зізналася, що стала кращою матір'ю для своєї дочки Софії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ