Today.ua

Ані Лорак з колишнім чоловіком сходила на вечірку: «Обіймалися і веселилися»

Шанувальники Ані Лорак в подиві, співачка не просто опинилася разом з Муратом Налчаджиоглу на одному заході, але буквально опинилася в його обіймах ...

У Мережі обговорюють фото- та відеозаписи зі свята дочки російського виконавця Філіпа Кіркорова. Алла-Вікторія відзначала іменини, а зоряний батько вирішив з цієї нагоди влаштувати веселу вечірку.

На торжестві, серед інших гостей, була присутня давня подруга поп-короля російської естради Ані Лорак, але не одна, а зі своєю дочкою Софією та її батьком, екс-чоловіком співачки Муратом Налчаджиоглу.

Колишнє подружжя зовсім не цуралися одне одного, незважаючи на скандальне розлучення і важкі переживання співачки після зради чоловіка. Ані Лорак і Мурат весело спілкувалися, сміялися, танцювали і обіймалися один з одним під живий виступ композитора Ігоря Крутого.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від @anna_netrebko_yusi_tiago

Фото і відео опублікувала в своєму Інстаграм оперна діва Ганна Нетребко. Філіп Бедросович допомагав офіціантам розносити розкішні страви для своїх гостей, на столах було безліч делікатесів. Кіркоров з нагоди свята надів вельми незвичайний наряд у вигляді картатого чорно-білого костюма, прикрашеного ... безліччю досить великих іграшок з тієї ж тканини.

Нагадаємо, раніше колишній чоловік Ані Лорак розлучився зі своєю молодою коханою. Чому візажист з Києва на ім'я Лілія, яка «поцупила» Мурата Налчаджиоглу з сім'ї, несподівано видалила всі фото і відео з турецьким бізнесменом?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ