Today.ua

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу знову разом: в Мережі з'явилися фото

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу разом з'явилися на одному заході. Колишнє подружжя і їх спільна дочка Софія побували на презентації пісні Наталії Гордієнко.

Турецький бізнесмен вже майже тиждень знаходиться в Москві. Він приїхав, щоб побачитися зі своєю єдиною дочкою, народженою 9 років тому в шлюбі з Ані Лорак. Мурат і Софія разом відвідують різні виставки та заходи, ходять на шопінг і обідають в кафе і ресторанах.

На цей раз тато і дочка з'явилися разом на світській події, присвяченій презентації пісні «Sugar», з якою Наталя Гордієнко виступить на пісенному конкурсі «Євробачення 2021». Як відомо, продюсером співачки став Філіп Кіркоров - хороший друг Ані Лорак, а тому не прийти вона просто не змогла б.

У Інстаграм-сторіз Мурат Налчаджиоглу показав кадри із заходу, перебуваючи весь час поруч зі своєю спадкоємицею. Подібними кадрами поділилася і виконавиця. У світ Ані Лорак вийшла в красивому світлому брючному костюмі, який підкреслив її струнку фігуру. З турком співачка розлучилася півтора року тому, 31 грудня 2019 року. Мабуть, колишнє подружжя роблять все можливе, щоб зберегти дружні відносини заради дочки.

Нагадаємо, колишній чоловік Ані Лорак показав, як він проводить час з Сонею в Москві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ