Today.ua

Такою ще не бачили: Ані Лорак похвалилася екстремальним кольором волосся

Ані Лорак постала перед шанувальниками в несподіваному образі. Співачка вирушила на радіостанцію, щоб виконати свій новий хіт в прямому ефірі. Знімаючи відео для Instagram, артистка застосувала фільтр, через що її каштанове кучеряве волосся стало бузковим.

Успішну співачку запросили на студію «Авторадіо», щоб виконати один зі своїх треків. Поки зірка їхала в машині, вона записала відеозвернення для шанувальників, розповівши, куди прямує і навіщо.

Перед фанатами Ані Лорак постала з довгим кучерявим волоссям, яке завдяки спеціальному додатку стало бузковими. В такому іміджі зірку ще ніхто не бачив. Для візиту на радіостанцію артистка вибрала високі чоботи на шпильці, чорні легінси і яскраву червону сукню-піджак з глибоким декольте. Вузьку талію зірка підкреслила широким чорним поясом з квадратною пряжкою.

Шанувальники захопленні Ані Лорак, і з нетерпінням чекають новорічних шоу з її участю. Тим часом Інстаграм зірки заповнений натхненними коментарями фанатів:

«Яка шикарна! Діва!», «Шикарна леді», «Боже, що за сліпуча дівчина», «Яка красуня»

Нагадаємо, Ані Лорак показала дитяче фото з покійним братом. На новорічному знімку Кароліна зображена ще малятком в компанії двох своїх братів, старший з яких загинув в Афганістані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ