Today.ua

Ані Лорак в блискучій мінісукні вперше виконала наживо хіт «Страждаємо і любимо»

Ані Лорак у всій красі продемонструвала свою чудову фігуру. У коротенькій сукні співачка вперше викнала хіт «Страждаємо і любимо», але вся увага глядачів була прикована до її нескінченно довгих та струнких ніжок.

Успішна співачка Ані Лорак стала героїнею нового випуску шоу «Вечірній Ургант». Артистка вміло підкреслила свої приголомшливі форми вибором одягу і порадувала шанувальників музичним сюрпризом.

У блискучому мініплатті Ані Лорак вперше наживо виконала свій хіт «Страждаємо і любимо». Разом з шоу-балетом зірка запалила в порожньому залі телепередачі, дотримуючись всіх правил в період пандемії коронавіруса.

«Страждаємо і любимо [LIVE]. Прем'єра лайв-версії пісні на «Вечірньому Урганті», - зазначила артистка в публікації в Інстаграм.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від АНІ ЛОРАК (@anilorak)

Зовнішній вигляд Ані Лорак звів з розуму її фанатів, які засипали її компліментами в соціальних мережах.

«А який образ: яскрава, сексуальна, розкута, карколомна! Неймовірний колір, так що підкреслює смарагдовий блиск очей!», «Шикарний виступ. Образ», «Безмірно красива, чарівна і справжня у всьому, улюблена Кароліна», «Будь-який ефір перетворюєш в незабутню пригоду з морем емоцій! Суцільний захват, гордість і захоплення. Насміялися від душі, підспівували і підтримували!», - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, відомий продюсер не може пробачити Ані Лорак її "зради" . "Могла не виступати, коли у нас гинуть люди", - заявив співак Діма Клімашенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ