Today.ua

Ані Лорак в рейтузах і бюстгальтері вийшла на сцену в Одесі

Ані Лорак дала довгоочікуваний концерт в Одесі. Артистка змогла заспівати на батьківщині вперше за останні 7 років. Однак її зовнішній вигляд серйозно розкритикували в Мережі.

"Вчора ми з вами були єдиним цілим. Так звучить любов ... Спасибі всім за ці незабутні емоції! Сьогодні повторимо", - зазначила в публікації Ані Лорак.

В особистому акаунті в Інстаграм успішна українська співачка, яка вирішила жити і будувати кар'єру в Росії, опублікувала серію фотознімків з концерту в Одесі. Артистка змінила, як мінімум три наряди. Однак найбільше враження на публіку справив один з них.

На публіці Ані Лорак з'явилася в трикотажних трусах із завищеною лінією талії в дрібний принт і в такому ж топі-бюстгальтері з ефектним декольте. Образ виконавиця завершила босоніжками на високій платформі і підборах. Волосся вона залишила розпущеним і одягла масивні сережки-кільця в стилі Дженніфер Лопес.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від АНІ ЛОРАК (@anilorak)

"Не надягайте більше ці рейтузи", "Щось Ані в трусах на сцені", "Це не рейтузи, це підгузник", "Жахливо виглядає", "Я такі в пологовому будинку носила, зручно", "Звичайно вона шикарна, але цей наряд виглядає безглуздо", "Як це развідіти?", "Так, нічого не змінюється. Це просто називається "криза середнього віку", "Перший наряд начебто білизна", "Всі наряди повний відстій", - пишуть підписники.

Нагадаємо, колишній чоловік Ані Лорак повернувся до коханки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ