Today.ua

Ані Лорак повернулася разом з колишнім чоловіком з відпустки

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу не коментують свої відносини, проте ходять чутки, що колишнє подружжя знову поринуло в роман. Ексзакохані разом з дочкою відпочивали в Туреччині і разом повернулися додому.

Відповідними кадрами кожен з них поділився в соціальних мережах. В особистому мікроблозі турецький бізнесмен опублікував фото літака, а також зробив Селфі після того, як приземлився в Києві. Ані Лорак поділилася в Інстаграм-сторіз кадрами з літака, а в публікації повідомила, що її відпустка підійшла до кінця.

"Канікули підійшли до кінця ... Попереду - багато роботи над новими піснями і швидкими прем'єрами. Наше з вами літо почнеться яскраво", - зазначила артистка.

Відома українська співачка, яка будує кар'єру в Росії, опублікувала нове фото. У кадрі зірка з'явилася в дуже стильному і молодіжному вбранні. Ані Лорак зображена в світлих джинсах і білому топі зі спущеними рукавами. Її образ завершують сонцезахисні окуляри, золотий ланцюжок, сережки і браслет. Виглядає 42-річна виконавиця надзвичайно і років на 15 молодше за свій вік.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від АНІ ЛОРАК (@anilorak)

Про те, що Ані Лорак відпочиває в компанії колишнього чоловіка, стало відомо за їх публікацій в соціальних мережах. І Кароліна, і Мурат зробили знімки на одній і тій же яхті, а також в один і той же час робили пости з дочкою.

Нагадаємо, Ані Лорак показала фото з донькою в вишитих дизайнерських нарядах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ