Today.ua

Ані Лорак вперше розповіла про любовний трикутник

Ані Лорак вперше в кліпі зіграла саму себе. Зірка розповіла, що їй близька тема любовного трикутника. У музичному відео артистка також змінила два розкішних вечірніх наряди.

Успішна виконавиця Ані Лорак випустила перший у 2021 році кліп на пісню «Наполовину». Зірка в один день представила і довгоочікувану композицію, і відео на неї.

В описі до відео йдеться про те, що Лорак вперше зіграла саму себе - артистку, яка зі сцени камерного залу транслює історію свого життя. За словами ж самої Кароліни Куєк, ця композиція виявилася дуже особистою для неї. У ній вона розповідає про сильну, вольову особистість, яка пройшла через помилки та розчарування, але зберегла в собі світло.

У пісні Ані Лорак розповідає про те, що їй знайома тема любовного трикутника. Як відомо, артистка розлучилася з чоловіком через іншу жінку. Спочатку в кадрі зірка з'являється в приголомшливому нюдовому напівпрозорому платті з глибоким декольте і розрізом до стегна. Також Ані Лорак постає в ролику з абсолютно несподіваною зачіскою - укороченим каре і чілкою.

В ході розвитку подій в кліпі зірка з'являється на сцені в елегантному блискучому чорному платті з ефектним розрізом до стегна і спокусливою лінією декольте, яка демонструє її пишні груди. Волосся зірки прибрані назад в гладку зачіску, а на обличчі - яскравий сценічний макіяж. Менш ніж за добу після публікації відеоробота Ані Лорак набрала понад 1,6 мільйона переглядів.

«Нарешті повернулася колишня Ані Лорак. Чуттєва, шикарна. Голос, краса, грація - все в одному флаконі», «Ані - джерело жіночності, почуттів, Ну просто бомба. Перехоплює подих. Розумниця і талановита співачка. Ця пісня для твого голосу. БРАВО», «Ну нарешті та глибока, чуттєва, неймовірна Ані Лорак знову з нами! Відмінна робота», - радіють шанувальники.

Нагадаємо, колишній чоловік Ані Лорак відпочиває з молодою коханої в Буковелі. Підписники впевнені, що зовсім скоро Мурат зробить Лілії пропозицію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ