Запіканка з кабачків з курячим м'ясом і рум'яною сирною скоринкою припаде до смаку дорослим і дітям. Готується страва дуже просто і швидко, подавати її можна в гарячому або холодному вигляді в якості основної страви або закуски.
Запіканка з кабачками, куркою і сиром
Інгредієнти:
- 3 молодих кабачка
- 300 г курячого філе
- 1 яйце
- 1 цибулина
- 80 г твердого сиру
- 4 ст. л. сметани
- 2 ст. л. оливкової олії
- 1 ч. л. гірчиці
- Сіль і прянощі за смаком
Спосіб приготування:
Сире куряче м'ясо поріжте невеликими кубиками, змішайте зі сметаною, гірчицею і спеціями. Накрийте кришкою і залиште маринуватися на півгодини.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Кабачки натріть на крупній тертці, злегка присолите. Потім відіжміть руками зайву рідину. Лук нарубати півкільцями і обсмажте на оливковій олії до рум'яності. У мисці з'єднайте віджаті кабачки з маринованим курячим філе, обсмаженою цибулею, тертим сиром і яйцем. Ретельно перемішайте до однорідності, додайте сіль і спеції.
Форму для запікання змастіть маслом, розрівняйте Кабачково-курячу масу. Готуйте в духовці при 180 градусах близько години.
Смачного!
Приготуйте також простий і смачний пиріг з кабачками і шинкою. Рецепт чудового вечері для всієї родини.