Today.ua

Квітневий манікюр 2021 на будь-який випадок і стиль

Кожна дівчина мріє завжди виглядати бездоганною і доглянутою. Догляд за собою починається з рук, адже навколишні завжди звертають увагу на стан нігтів і манікюр. Пропонуємо вам дізнатися про найбільш трендові ідеї манікюру на квітень 2021.

Весняний манікюр не обмежується одними лише квіточками. Звичайно за основу беруться ніжні пастельні відтінки, які стануть хорошою базою для будь-якого образу. Кому-то весна приносить в життя пристрасть, а тому не зайвим стане червоний манікюр, який завжди кидається в очі. Ми зібрали найсвіжіші ідеї нейл-арту, які підійдуть для будь-якої події і під будь-який стиль.

Манікюр в офіс

Звичайно, якщо ви працюєте в серйозній конторі, де існує жорсткий дрес-код, то і дизайн нігтів повинен бути відповідним. Найбільш доречними стануть пастельні відтінки, нюд і мінімальний дизайн. Спробуйте виділити тільки один ніготь, додавши фарб. А якщо у вас на роботі більш вільний вибір стилю, то віддайте перевагу більш екстравагантному дизайну.

Яскравий манікюр

Для молодих дівчат або жінок, які звикли кидати виклик суспільству, відмінно підійде манікюр в яскравих кольорах, наприклад, зухвалому червоному, або ж з милими малюнками. Намалюйте на нігтях будь-які зображення або форми, які подобаються саме вам. Міксуйте колір і не бійтеся самовиражатися.

Шаховий манікюр

Звичайно ж, все ще в тренді шахівниця. Після виходу серіалу "Хід королеви" даний малюнок став мега популярним і його часто використовують в своїх колекціях дизайнери. На нігтях ви можете зобразити клітини в їх натуральному кольорі, або ж поекспериментувати з фарбами.

Пропонуємо вам також спробувати матовий манікюр на весну-літо 2021 і розглянути креативні ідеї дизайну з фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ