Ароматні і хрусткі круасани з полуницею: швидкий рецепт літнього сніданку

Автор: Леся Ловіцька

Зараз сезон полуниці, з якої можна приготувати величезну кількість страв. Пропонуємо порадувати себе хрусткими ароматними круасанами. Їх можна швидко зробити на сніданок, використовуючи готове тісто.

Ароматні і хрусткі круасани з полуницею: швидкий рецепт літнього сніданку - today.ua

Щоб приготувати круасани з полуницею, вам знадобляться упаковка листкового тіста (1-2 листи), 10 ягід полуниці, один жовток, цукор та цукрова пудра. Тісто потрібно заздалегідь викласти із холодильника, щоб воно при кімнатній температурі розморозилося перед приготуванням.

Відокремте жовток від білка, ягоди очистіть від хвостиків-плодоніжок і розріжте на дві або чотири частини.

Візьміть листок листкового тіста, розділіть його на три частини, кожну з яких розріжте по діагоналі. Вийде шість частин трикутної форми.

Популярні зараз

Коли закінчиться війна в Україні: прогноз російського математика

Пенсіонерам автоматично перерахують пенсії з 1 травня: які доплати отримають українці

В Україні стартувала “м'яка“ мобілізація, - Reuters

В Україні вирішили змінити правила торгівлі цигарками, алкоголем та паливом

Викладайте полуницю на кожен трикутник тіста і присипте цукром. Загортайте тісто від широкої частини до вузької. Важливо щоб начинка залишилася всередині, а не вилізла назовні. Тепер надайте круасану форму півмісяця.

Ароматні і хрусткі круасани з полуницею: швидкий рецепт літнього сніданку Готові круасани з полуницею потрібно викласти на лист і змастити жовтком. Зручно використовувати силіконовий пензлик.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Випікайте вироби 15-30 хвилин за температури 180 градусів. Перед подачею присипте цукровою пудрою. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати гаспачо з полуницею за рецептом Володимира Ярославського.