Today.ua

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким у квітні загрожують травми і ДТП

Гороскоп на квітень 2021 року віщує, що деякі знаки Зодіаку опиняться у ситуації, яка може зашкодити їхньому здоров'ю. Астрологи назвали представників зодіакального кола, яким варто бути обережніше, оскільки висок ризик отримати травму або навіть потрапити в ДТП.

Овен

Астрологи радять Овнам в квітні відмовитися від небезпечних розваг, пов'язаних з ризиком, адже в цьому місяці існує небезпека отримати травму, а також потрапити в автомобільну аварію. Крім цього зірки говорять про те, що Овнів чекають і інші неприємності: боротьба за популярність і соціальне становище, конфлікт з начальством і старшими.

Близнюки

Астрологи попереджають, що в квітні Близнюки можуть понести втрати, пов'язані з ДТП, хворобою, пограбуванням або іншими форс-мажорними обставинами. Також може похитнутися їхнє матеріальне становище - не експериментуйте з інвестиціями, і не давайте в борг, інакше можна більше не побачити своїх грошей.

Діва

Дівам слід бути обережніше під час занять спортом, змагань та іншої активності, так як зірки говорять про підвищену небезпеку отримати травму і заробити проблеми зі здоров'ям.

Козеріг

Ризики отримати травму є у Козерогів, також в квітні дадуть про себе знати хронічні хвороби. Однак, якщо ви мріяли про дитину, то середина весни - відмінний час для зачаття.

Нагадаємо, астрологи розповіли, які знаки Зодіаку мають саме міцне здоров'я, і рідко потребують медичної допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ