Today.ua

62-річна Мадонна показала себе в спідній білизні

Мадонна в свої 62 роки не перестає епатувати публіку і публікувати провокаційні фотознімки. В особистий мікроблог американська виконавиця опублікувала серію знімків, на яких постала в красивому мереживному комплекті. Кадри викликали дійсно не малий ажіотаж і привели до бурхливої реакції публіки по всьому світу.

В особистому акаунті в Інстаграм відома виконавиця опублікувала три фотографії, на яких позує в досить відвертих позах в не менш відвертій спідній білизні. Звичайно ж, варто віддати Мадонні належне, адже в своєму віці виглядає вона чудово.

«А зараз саме час для самоаналізу ... .Мадам», - підписала публікацію артистка.

Відреагували на знімки зірки не тільки її прихильники, а й зіркові друзі та колеги. У коментарях можна побачити захоплені вигуки актриси «Ігри престолів» Гвендолін Крісті, репера Снупа Дога, моделі Джона Кортахарена, зоряного фотографа Мерта Аласа та інших.

Один з фоловерів зірки, що побачив публікацію, зазначив, що незабаром про неї напишуть всі світові видання. Саме так і сталося. Відверті кадри Мадонни стали мало не темою номер один у всьому світі. І якщо одні захоплюються відкритістю і приголомшливою фігурою зірки, то інші засуджують літню артистку за вульгарність.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Madonna (@madonna)

З початку своєї музичної кар'єри Мадонна порушувала стереотипи й викликала подив у публіки своїми провокаційними нарядами. Саме унікальність і безперечний талант допомогли їй стати тим, ким вона є зараз. І, не дивлячись на вік в паспорті, співачка продовжує жити на повну котушку.

Нагадаємо, Мадонна в 62 роки зробила перше татуювання, яку присвятила своїм дітям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ