Today.ua

Бек-вокалістки Монатіка Lida Lee і NiNO розповіли про зарплату, яку їм платить співак

Український співак Дмитро Монатік зайнявся продюсуванням своїх двох бек-вокалісток Lida Lee і NiNO. Артист разом з талановитими і красивими підопічними дали інтерв'ю на YouTube-каналі, в якому розповіли багато цікавих фактів, раніше не відомих численним фанатам.

MONATIK разом Lida Lee і NiNO дали інтерв'ю для YouTube-каналу «Люкс ФМ». У програмі «Слава+» зоряний продюсер і його чарівні підопічні відповіли на питання, яке цікавить більшість шанувальників, скільки заробляють в місяць бек-вокалістки і починаючі сольні артистки?

Lida Lee і NiNO Basilaya, як відомо, поки працюють виключно разом з Монатік, жодна з дівчат ще не давала сольних концертів, а це значить, що їх доходи цілком і повністю залежать від рішення продюсерського центру Monatik Corporation. Крім того, раніше сам Монатік зізнавався, що звик рахувати гроші і не любить ними розкидатися, вважаючи за краще вкладати в розвиток.

Красуня NiNO Basilaya оголошувати суму своїх гонорарів відмовилася навідріз, заявивши, що рівень заробітків для неї аспект важливий, але говорити про це вона не хоче.

Lida Lee також не стала називати цифр, зазначивши лише, що обидві отримують щомісяця стабільну зарплату і додаткову суму за виступ на концертах MONATIK.

Ведучий програми Слава Дьомін вирішив висловити свої припущення, що дівчата можуть на місяць заробляти по 500 доларів США, а за концерти отримувати ще близько 200 доларів. На що Lida Lee відповіла, що рівень зарплат у них значно вищий, а в «хороші часи» перевищує півтори тисячі доларів.

Нагадаємо, раніше ще одна зірка українського шоу-бізнесу Злата Огневич презентувала чуттєве і відвертої відео на пісню «Океан».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ