Today.ua

Катя Осадча представила власну лінію одягу прямо на вулиці

Катя Осадча та український дизайнер Андре Тан разом розробили літню колекцію модного одягу, надихаючись стилем незмінної ведучої шоу "Світське життя". Зірки влаштували показ просто неба в одному з київських парків.

"Наша офлайн презентація колекції просто неба. Квітучі поля - найкраща декорація для нашої спільної колекції Andre Tan x Катя Осадча", - зазначила в публікації ведуча.

На публіці вагітна зірка з'явилася в білосніжному комбінезоні з кишенями і поясом з власної колекції. Наряд Катя Осадча доповнила блейзером і капелюшком-таблеткою, що нагадує головний убір матроса.

Андре Тан вийшов до публіки в монохромному образі, обравши коричневий костюм, черевики, поло і капелюх. Головні убори - стали фішкою колекції, з огляду на величезну любов до них Каті Осадчої.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Katya Osadcha (@kosadcha)

Дизайнер і ведуча розробили лінійку на основі екологічних матеріалів: органічної бавовни, льону та інноваційної тканини з переробленого цукрового очерету.

"У цій колекції ви не знайдете вечірніх суконь в пір'ях і стразах. Ми відштовхувалися ні від сценічного, а від персонального стилю Каті. Створювали речі, в яких їй було б комфортно проводити час з сім'єю і друзями. Не на світських заходах, а вдома, на природі, у відпустці", - зазначив раніше Андре Тан.

Нагадаємо, вагітна Катя Осадча в мінісукні прикрасила червону доріжку в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ